Monday, March 16, 2009

Apis ni suke sgt tag sayep

TANDA
1.Tanda2 kamu badmood?
Senyap, muke pun berubah.

2.Tanda2 kamu marah?
Sama dengan jawapan atas.

3.Tanda2 kamu sinting?
Sinting tu apende?


4.Tanda2 kamu malu?
Muke jadi merah padam kot? oh.

5. Tanda2 kamu sedang cemburu?
Muke jebek.

6. Tanda2 kamu sedang sedih?
:(

7. Tanda2 kamu tengah gumbira?
Nyanyi masa bwk motor~

APA
1.Apa warna baju yg kamu pakai sekarang?
Hitam. Hari-hari pakai hitam, bes kan.



2.Apa kah kamu termasuk orang yang suka shoping?
Suka! Yeay! Hahhahaha...tapi tak mcm female kat bwh ni...ehehhehehh...lenguh jalan lame2. Duduk bes. Duduk baik. Tapi suke kalau ade teman ler...teman Rina gi shopping. Atau Rina teman sayep shopping bes. Rina baik kan.





3.Apa kah kamu percaya love at first sight?
Yeah why not hehehehhe..



4.Apa yg ingin kamu lakukan skrg?
Balik tido lagi dan lagi. tido sampai lebam bersama si dia.



5. Apa rasa di hati kamu saat ini?
Bosan



BILA
1. Bila pertama kali kamu dilahirkan ke dunia?
Pertama kali? Hmmphs!!!


2. Bila saat terindah dlm hidupmu?
Saat bersama orang tersayang tanpa masalah membelenggu pikiran.


3. Bila kali terakhir dimarahi ibubapa ?
Bila ek?


4. Bila kamu akan married?
Harap-harap cepat


BAGAIMANA
1. Bagaimana jika ada org yg buat kamu sakit hati?

Sumpah seranah dalam hati, hempas pintu...


2. Bagaimana kalau ada org cakap kamu lawa/hensem?
Kembang ler hidung kejap.


3. Bagaimana jika ada teman kamu, meninggalkan kamu?
Hohoohoho...teman mane lak nih, adoih...

4. Bagaimana jika ada org yg tidak suka sama kamu?
Ingat die bes sgt ker


5. Bagaimana kalau ketika kamu bgun, kamu dikelilingi api?
Saspensssssssssss...

6. Bagaimana jika kamu keseorangan?
always alone wot.

4 comments:

rin said...

nizang mmg rajin teman i soping...tpi dia ni cepat je penat..asyik nk duduk je..n he actually prefer movies than soping...betul x syg??

rin said...

Tanda - tanda nizang gembira = nyayi ats moto,kete,gayut dlm ym..haha

Cursive said...

kat KL Burgerkill main kat mane Nizang?

Kronik Kronisme said...

MCPA...ehehee...mu kenal dok? dekat ngn stadium negara. chinese assembly hall.