Thursday, March 26, 2009

Cikgu Punk Kembali Daaa

Kat bawah ni gambar student aku sem lepas yang tanya aku "Sir, Sir join jugak ek Inikah Hidup?". Rakan sepejabat aku yang ajar die sem ni telah ambil gambar die dalam kelas. Tengok baju die pakai tu...punk rock sungguh. Rosak student...

6 comments:

Mince4AM said...

cheh, mesti mung jual baju tu ke bdk tu ork? aku rase mung kena buka kiosk ah kat college mung jual tshirt n merchandise, time x dok kelas buke...time ada kelas tutup

rin said...

baju ada tengorak...ishy22..

DEP said...

student mu beli jiwe tu... tak kasi mu fail ke die... hahaha

-acai-

Zach Van Alley said...

Takpe. Aku cuma risau kalau bebudak tu pakai baju Pisschrist je. Boleh bawak perang agama tu. Kah kah...

Azri Rotten said...

nizang..ko dah jd hero nih. dah bleh masuk komik2 marvel! lps nih aku pon nak pakai tshirt ddt gi class. :D

innerview zine said...

hey, thats my student..tapi slalu ponteng kelas.