Saturday, March 14, 2009

Nizang dang Kenangang 1

Semalam aku mimpi aku gi gig dekat A//Mince Studio (tapi dalam mimpi aku tu rupa dia lain, besar). Masa tu lagu yang tengah berkumandang lagu The Obvious tapi yang main adalah Rebel for X! kah kah kah...Ramai giler crowd. Sampai budak-budak dungun (The Goodnite Goodies) punye muke pun keluar and Kemaman (Aftermath) pun keluar.

Nampaknye aku sangat rindu dengan rakan-rakan dari Terengganu terutamanya yang dari era A//Mince.

Semalam Shabri (Kasih Sayang) sms aku suruh carik CD Azmyl Yunor complete discography.

Minggu lepas Nazri (aka Abam) dari kugiran Strict Tease/50 K Promises sms aku jemput pegi kenduri kahwin die 4 April 2009 ni. Gila dah 10 tahun aku tak jumpe Abam yang mempunyai senyuman Cameron Diaz ni.

Bangun pagi lepas tengok Melodi kat TV3, aku pasang lagu-lagu The Obvious...

Ohh Ohh Ohh...

Pastu aku sms Awang suruh band baru die buat satu lagu tribute to A//Mince. Aku volunteer nak buat lirik...nanti aku post kat sini...ehhehehhe...

5 comments:

Anonymous said...

Jang manteras telah bernikah pd 12/03/09. Dia sangat cool. dia main lagu timing slalu lari susah dram nak ikut kahkahkah. cari azmyl sapa jupe

Kronik Kronisme said...

anonymus mu sape

Kronik Kronisme said...

Jang memang cool. Aku ingat lagi masa 2 org ahli band Nosferiel tarik dan semacam nok katok aku sebab aku tulis otai-otai metal scene dengan gelaran 'old dogs'...ehehhee...

Kalu tadok jang parok aku kene...ehehhehe...

Cursive said...

huhu.. jang pon kawin doh.. kim salam ke jang ehh? jadi eh comp tribute to a//mince?

Mince4AM said...

tu la sbb aku ada blog..anonymous tu aku ah tu..kahkahkah.. aku panah ati blog fazri x blh comment kalu x register..tu la pasal aku buat blog...jahat dok history blog aku.. aku rajin jgk comment kat blog apih sblm aku ada blog..mesti mung x perasaan ork? haha