Saturday, March 28, 2009

post yang ke 100!


"Sedang molek" kata orang ganu bila mana aku buat banner baru bersamaan dengan post blog ini yang ke 100! Hahha...ini merupakan post yang ke 101. Banyak jugak aku menulis dalam blog ni. Blog ni aku dah buat lama tapi start semangat mengepos dengan post pasal White Shoes and The Couples Company tu. Harap aku akan masih terus mengepos blog walaupun tak pasti sapa aje yang baca blog aku ni...

3 comments:

setjiweluke said...

aku bace nizang.. huhu..

FastRi said...

zang,
setelah aku baca beberapa entri di sini, mata aku jadi kabur dan kepala pening.aku wase warna font dok masuk nge background kot.jadi, mudoh pening kepala aku hok dok berapa sihat ni

Kronik Kronisme said...

ehehe...thanks izhan n fazri. aku cube ejas, harap lepas ni ok...