Wednesday, January 18, 2012

Buku Punk Rock: Disebalik Fesyen dan Muzik Bising

Empat hari lepas Sara Qistina lahir ke muka bumi ini, lahir pula buku Punk Rock. Tak dapat nak promosi buku ni secara besar-besaran sebab sibuk bagi susu dan tukar lampin Sara. Apa-apa hal, kalau belum beli harus beli cepat sebab dalam masa seminggu dah tinggal 300 buah buku saja. Alhmadulillah. Harap pembaca dapat sesuatu yang positif dari buku ini...

Jumaat malam ada soft launching di Annexe Central Market, tu pun tumpang acara launching CD band Rotten Ruckus. Siapa beli pada malam tu boleh dapat sign aku. Heh, tapi jangan lambat sangat, aku kena balik awal tukar lampin Sara woi...

2 comments:

Kc Kasedah said...

ok. insyaAllah jumpa sana k. nak dapatkan tandatangan En.Nizang :)

Dr. Ben said...

memang best... aku dah submit review untuk Karisma Feb.