Thursday, December 24, 2009

sham 69 in Kuala Lumpur??



Lepas satu-satu band lama/oversea nak dtg jenguk tempat kita ni. Ni tahun depan Strike Anywhere confirm main kat KL.

Aku dengar pulak The Vibrators nak main gak kat KL tapi rasanya tak ramai sangat ikut The Vibrators ni. Tapi Sham 69?? Aku suka gila band ni dengar kaset dubbing kawan kakak aku zaman sekolah dulu. Pastu band Strict Tease selalu jamming lagu2 Sham 69,...tunggu dan lihat!

2 comments:

Kieng Meng said...

tul ke bro???

end zionism!!! said...

betul dop ea..macam dop caye je..klu betul memang havoc ahh..