Tuesday, May 12, 2009

The Dajjal has landed...


Masih ada antara kita yang tak tahu apa itu freemason. Aku mula dengar orang duk cakap pasal benda ni dari tahun 2001 lagi tapi masa tu aku tak amik pot sangat.

Dalam zine DRSA 9, ada ditulis berkenaan ni tapi lebih senang nak paham kalau tengok series The Arrivals ni. Aku sarankan korang tengok...memang senang nak paham sebab banyak ditunjuk visuals2. Biasanya kita baca orang tulis atau dengar orang cerita je pasal freemason ni. Memang sekarang makin ramai orang duk bercerita pasal ni...

Semua ada 51 episod, 1 episod kira-kira 10 minit dan dalam bahasa Inggeris, kalau rajin boleh cari yang ada subtitle BM di youtube...

Masuk sini;

The Arrivals



- Movie yang dibuat mengenai freemason, perhatikan logo mata satu dalam segitiga. Apa maknanya?

- Tahukah kamu Firaun ada di KL???

6 comments:

FastRi said...

buleh save ke nizang?aku dok reti mende2 ni.

Nervhous Records said...

buleh kalu mu ade real player baru (aku pakai real player v.11, boleh download)...tp aku dok save...tgk se-se...mmg ngeri...

Cursive said...

Selamat Hari Guru ku ucapkan kepada mu.. Sesungguhnya jasa seorang guru tidak ternilai harganya.. (lecturer tidak terkecuali) hehe..

FastRi said...

doh mu try la save neh.pah wi ke aku hehehe

kerk said...

aku ade cite ni...
aku donlop..

tp aku wase cite dlm da vinci code jhat g...
bnyk hok tertulis dlm DRSA ade dlm movie ni...

always last said...

lagi satu documentary menarik nama "THE DEVIL IN THE VATICAN". lebih kurang macam "THE ARRIVALS" tapi about christianity.